Verhuur & Onderhoud 2017-11-30T11:18:38+00:00

Verhuur & Onderhoud

Weet u precies hoeveel verbandkoffers en brandblussers of -haspels er in uw bedrijf zijn? Of die koffers goed gevuld zijn, de brandblussers nog werken en of het materiaal niet over de houdbaarheidsdatum is? Laat u de controle en het onderhoud door de veiligheidsexperts van RBOC Fort Markenbinnen uitvoeren, dan weet u altijd zeker dat alle veiligheidsmiddelen goed werken en voldoende op voorraad zijn. Zonder dat u er nog omkijken naar heeft.

Brandblussers en brandslanghaspels

Brandblussers en brandslanghaspels zijn verplicht in elk gebouw. Maar vaak weet niemand of ze (nog) goed werken of zelfs maar aangesloten zijn op het waternet. Wij controleren de blusmiddelen, keuren ze jaarlijks en onderhouden ze indien nodig. Zodat u in geval van nood zeker weet dat u kunt rekenen op uw blusmiddelen.

Ook goed en voldoende veiligheidsmateriaal in uw bedrijf?

Wilt u ook zeker zijn van de juiste materialen voor de veiligheid en hulpverlening in uw bedrijf? Schakel dan RBOC Fort Markenbinnen in voor de verhuur of het onderhoud van uw veiligheidsmaterialen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tarieven

Naar tarieven brandblussers
Naar de webshop

X