Verbandkoffers, onderhoud brandblussers & brandhaspels

Controle en onderhoud door de veiligheidsexperts van RBOC Fort Markenbinnen

Weet u precies hoeveel verbandkoffers en brandblussers of -haspels er in uw bedrijf zijn? Of die koffers goed gevuld zijn, de brandblussers nog werken en of het materiaal niet over de houdbaarheidsdatum is? Laat u de controle en het onderhoud door de veiligheidsexperts van RBOC Fort Markenbinnen uitvoeren, dan weet u altijd zeker dat alle veiligheidsmiddelen goed werken en voldoende op voorraad zijn. Zonder dat u er nog omkijken naar heeft.

Tarieven

Naar tarieven brandblussers
Naar de webshop

Navulling verbandkoffers

Een verbandkoffer is zo’n item op de werkplek dat bij aanvang keurig geregeld is, maar na enige tijd wat uit het oog raakt. Terwijl de materialen erin langzamerhand opraken of over de datum gaan. Wilt u wel kunnen vertrouwen op een verbandkoffer, dan bestelt u heel eenvoudig bij ons de navulling ervan. Zo weet u zeker dat ze altijd voldoen aan de richtlijnen en gevuld zijn met de benodigde materialen.

Onderhoud brandblussers en brandslanghaspels

Brandblussers en brandslanghaspels zijn verplicht in elk gebouw. Maar vaak weet niemand of ze (nog) goed werken of zelfs maar aangesloten zijn op het waternet. Wij controleren de blusmiddelen, keuren ze jaarlijks en onderhouden ze indien nodig conform de NEN 2559 en NEN 671-3. Zodat u in geval van nood zeker weet dat u kunt rekenen op uw blusmiddelen.

Ook goed en voldoende veiligheidsmateriaal in uw bedrijf?

Wij helpen dus niet alleen mee met de veiligheid door middel van BHV trainingen, ARBO opleidingen, VCA-trainingen en RI&E, maar ook door er voor te zorgen dat u de juiste materialen heeft en deze nog in goede staat zijn.

Wilt u ook zeker zijn van de juiste materialen voor de veiligheid en hulpverlening in uw bedrijf? Schakel dan RBOC Fort Markenbinnen in voor de verhuur of het onderhoud van uw veiligheidsmaterialen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.