VCA VOL Training en Examen

Een VCA certificaat is in veel sectoren een absolute must. Hoewel het veiligheidscertificaat niet wettelijk vereist is, wordt het door veel opdrachtgevers wel verplicht gesteld. Tijdens een VCA Basis Cursus leren werknemers hoe zij zo veilig mogelijk te werk gaan, hoe zij bedrijfsongevallen kunnen voorkomen en hoe ze onveilige situaties herkennen. Voor werkgevers en ZZP’ers is dit echter nog niet genoeg. Zij moeten niet alleen aantonen dat ze zélf veilig kunnen werken, maar ook dat zij weten hoe ze hun medewerkers veilig werkzaamheden kunnen laten uitvoeren. Daar is de VCA VOL Training en Examen voor ontworpen.

VCA VOL training en examen

Aantal cursisten: max 12
Duur: 1 dag
Methode: Theorie
Theorie: Klassikaal
Diploma / Certificaat: VCA (10 jaar geldig)

BEL: 075-641 1628

Een VCA VOL training en examen voor uw bedrijf?

Direct Cursus Aanvragen

Een aanvulling op de VCA Basis Training

VCA VOL staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. Dit is een hele mond vol, maar houdt in dat je weet hoe jijzelf en je werknemers veilig kunnen werken. De VCA VOL cursus wordt bij Fort Markenbinnen gegeven tijdens de VCA Basis Training. Leidinggevenden en niet-leidinggevenden zitten tijdens deze cursus door elkaar. De cursisten die de VCA VOL Training en Examen volgen krijgen extra theorie ten opzichte van de VCA Basis cursisten. In het theorieboek volgen deze bladzijden na elk hoofdstuk. Uiteraard is er tijdens de cursus van één dag voldoende tijd voor deze extra theorie.

Volg de VCA VOL cursus op een unieke locatie

De VCA VOL training wordt bij Fort Markenbinnen op onze unieke Fort gegeven. Op deze inspirerende locatie hebben we alle benodigdheden voor de training binnen handbereik. De theorie wordt klassikaal behandeld met maximaal 12 cursisten tegelijkertijd. Wilt u de cursus liever op locatie in uw bedrijf volgen? Overweeg dan de VCA Incompany training van Fort Markenbinnen.

VCA trainingen voor uw hele bedrijf

Is uw VCA certificaat bijna verlopen? Of wilt u het diploma voor de eerste keer halen? Wat uw situatie ook is, bij Fort Markenbinnen hebben we de juiste VCA training voor u. Omdat de VCA VOL training gecombineerd wordt met de VCA Basis Cursus, kunnen ook meerdere leidinggevenden en werknemers de training op dezelfde dag volgen. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dan zorgen we er samen voor dat zowel u als uw werknemers veilig aan het werk kunnen. Neem ook zeker even een kijkje naar onze andere VCA trainingen.

Een VCA VOL cursus voor uw bedrijf?

Direct cursus aanvragen