VCA in-company training

In veel sectoren is een VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) certificaat vereist. Dit is niet wettelijk geregeld, maar veel opdrachtgevers en werkgevers eisen dit veiligheidscertificaat toch. Daarom is het, zowel als werkgever als werknemer, erg belangrijk om in het bezit te zijn van een geldig VCA certificaat. Voor de meeste werknemers volstaat de VCA Basis Training, terwijl leidinggevenden de VCA VOL cursus moeten volgen. Op Fort Markenbinnen worden deze twee trainingen tegelijkertijd gegeven. Zowel leidinggevenden als niet-leidinggevenden kunnen de cursus dus samen volgen. Wilt u liever dat de VCA training op locatie bij uw bedrijf wordt gegeven? Dan is de VCA Incompany training de juiste keuze.

VCA incompany training

Aantal cursisten: max 12
Duur: 1 dag
Methode: Theorie
Theorie: Klassikaal
Diploma / Certificaat: VCA (10 jaar geldig)

BEL: 075-641 1628

Een VCA in-company training voor uw bedrijf?

Direct Cursus Aanvragen

Wat houdt de VCA Incompany training in?

Tijdens een VCA Incompany training van Fort Markenbinnen volgt u een VCA training, maar dan op locatie binnen uw bedrijf. Zo bespaart u reistijd en kunt u de cursus op u eigen vertrouwde terrein volgen. Een VCA cursus in company bestaat uit dezelfde theorie als een VCA cursus op Fort Markenbinnen. U leert hier dus alles over veilig werken, het voorkomen van bedrijfsongevallen en het herkennen van onveilige situaties. Leidinggevenden krijgen extra theorie over hoe zij zowel zichzelf als anderen veilig kunnen laten werken. De dag wordt afgesloten met een examen. Als u dit examen haalt, krijgt u een VCA certificaat dat maar liefst tien jaar geldig is. Wilt u toch liever een VCA cursus op ons unieke Fort volgen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Ontdek de mogelijkheden voor een VCA cursus in company

Bent u ook benieuwd geworden naar de mogelijkheid van een VCA Basis of VCA VOL cursus bij u op locatie? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden voor een VCA training bij u op locatie of bij ons op het Fort. Het is maar net waar uw voorkeur ligt. Er kunnen maximaal 12 cursisten tegelijkertijd aan de cursus deelnemen, dus u kunt met meerdere collega’s de cursus volgen. Dit kunnen leidinggevenden en niet-leidinggevenden door elkaar zijn. Zo kan straks iedereen in uw bedrijf weer veilig aan het werk. Dat is wel zo prettig, zowel voor uw werknemers, als uw bedrijf en uw opdrachtgevers. Veiligheid gaat immers boven alles.

Een VCA in-company training voor uw bedrijf?

Direct cursus aanvragen