Reanimatie en AED cursus

U hoopt het nooit te hoeven doen, maar in het geval dat het nodig is, is het van levensbelang dat u het kunt. Reanimeren en een AED gebruiken zijn waardevolle vaardigheden. Maar lang niet iedereen weet hoe ze moeten reanimeren of wanneer een AED gebruikt mag worden. Daarom is het erg belangrijk om hier een goede cursus over te volgen. Bij de reanimatie en AED cursus van Fort Markenbinnen leert u reanimeren en een AED gebruiken. Zo bent u voorbereid om de ergste noodsituaties.

Een basiscursus reanimatie van vier uur

De cursus reanimatie en AED bij Fort Markenbinnen duurt een halve werkdag. In deze vier uur leert u hoe u moet reanimeren. Ook leert u alles over het gebruik van een AED. Dit gaat niet alleen om de daadwerkelijke bediening van het apparaat, maar ook over het wel of niet inzetten van de AED. In welke situaties mag u geen of juist wel een AED inzetten? En hoe bepaalt u of u moet overgaan tot reanimatie? Welke checks moet u hiervoor uitvoeren? Na het volgen van de reanimatie cursus weet u het allemaal.

Reanimatie en AED cursus

Cursisten: max 12
Duur: 4 uur
Methode: Praktische vaardigheden individueel beoefend en beoordeeld
Theorie: Klassikaal
Diploma / Certificaat: Reanimatie certificaat

BEL: 075-641 1628

EHBO Reanimatie en AED training voor uw bedrijf bij?

Direct Cursus Aanvragen

Een aanvulling op EHBO

De reanimatie en AED cursus is een mooie aanvulling op een EHBO cursus. Tijdens een basis EHBO cursus leert u veel belangrijke vaardigheden en ook reanimatie komt ook zeker aan bod. Maar een combinatie van een EHBO cursus met reanimatie cursus is nog nét iets completer. De cursus reanimeren is ook een goede manier om eventueel weggezakte kennis weer op te frissen. Zo heeft u de kennis goed paraat op het moment dat het ooit nodig is. De reanimatie cursus kan op het Fort worden gegeven, maar een cursus op locatie bij uw bedrijf is ook mogelijk.

De juiste EHBO en reanimatie cursus voor u

Bent u geïnteresseerd in een reanimatie en AED cursus? Twijfelt u nog of u niet beter enkel een EHBO cursus kunt volgen? Of wilt u weten welke EHBO-cursussen Fort Markenbinnen nog meer aanbiedt? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar uw wensen en bepalen we welke cursus de beste aanvulling op uw huidige kennis is. Dit is waardevol voor op uw werk, maar ook zeker in privé situaties. Zo bent u altijd goed voorbereid.

EHBO Reanimatie en AED training voor uw bedrijf bij?

Direct cursus aanvragen
NIBVH Keurmerk Fort Markenbinnen
TÜVRheinland certificaat ISO 9001:2008
Nederlandse Reanimatie Raad Certificering Fort Markenbinnen
Oranje Kruis Certificering Fort Markenbinnen