Herhaling Eerste Hulp – Herhaling

Met de opleiding BHV Eerste Hulp Herhaling worden alle relevante vaardigheden via verschillende scenario’s herhaald. Om snel en goed eerste hulp te kunnen verlenen bij incidenten op het bedrijf of het bedrijventerrein, leren de BHV’ers tijdens de opleiding ook om eerste hulp te verlenen. Wie zich daarin heeft gespecialiseerd met een van de EHBO-opleidingen, moet dit jaarlijks herhalen om de vaardigheden niet te verleren.

Meer weten of training of opleiding boeken?

Wilt u meer weten over ons aanbod in opleidingen of heeft u een specifiek verzoek betreffende uw werknemers of voor uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op!

Neem contact op

Rode Kruis Herhaling Eerste Hulp

Deze cursus Herhaling Eerste Hulp is kort en praktisch. Tijdens een cursus van slechts 4 uur worden de verschillende vaardigheden opnieuw getraind.

Vaardigheden bij de herhalingstraining

De vaardigheden die tijdens deze opleiding opnieuw getraind worden zijn onder andere:

  • Een slachtoffer in veiligheid brengen en zijn of haar toestand beoordelen
  • Reanimeren
  • Gebruik van een AED
  • Eerste hulp verlenen bij diverse verwondingen zoals een bloeding, huid- of brandwond, verslikking, beroerte en letsel aan botten, spieren of gewrichten.

Reanimatie opnieuw getraind

Bij hartstilstand is het adequaat kunnen reanimeren letterlijk van levensbelang. Die vaardigheden kunnen daarom niet vaak genoeg getraind worden. Vandaar dat elke cursist bij een EHBO-opleiding leert reanimeren en dat bij de training Eerste Hulp Herhaling steeds weer wordt herhaald. Het gebruik van de AED hoort hier vanzelfsprekend ook steeds bij.

Maatwerk mogelijk

De groepsgrootte van deze training varieert van 8 tot 14 cursisten. Bij een groep die voldoende groot is, kan de Herhaling Eerste Hulp training ook op uw locatie gegeven worden. In elk geval kunnen we de training afstemmen op specifieke situaties in uw bedrijf. Neem daarvoor al bij de aanmelding contact op met het team van Fort Markenbinnen zodat zij de mogelijkheden en wensen met u persoonlijk kunnen bespreken.

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u een of meerdere medewerkers aanmelden voor deze herhalingstraining Eerste Hulp? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ook als u eerst meer informatie wenst of iets voor deze cursus wilt bespreken, kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.