Herhaling Coördinator / Hoofd BHV

Tijdens de cursus Herhaling Coördinator / Hoofd BHV zetten we weer de puntjes op de i en trainen we de benodigde vaardigheden opnieuw. Het hoofd BHV of de coördinator BHV in uw bedrijf is verantwoordelijk voor een correcte en efficiënte hulpverlening door de BHV’ers bij incidenten. Hiervoor is eens een BHV-plan geschreven maar is dat ook aangepast op de ontwikkelingen in uw bedrijf of wetgeving?

Aanbod op maat of andere vragen?

Wilt u er zeker van zijn dat speciale onderwerpen die voor uw bedrijf van belang zijn, ook in de herhalingscursus Coördinator / Hoofd BHV aan bod komen? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en vertellen u gelijktijdig meer over deze training. Ook voor andere vragen kunt u ons altijd bereiken.

Up-to-date veiligheid in uw bedrijf

Het BHV-plan is ooit geschreven op basis van de RI&E (risico-inventarisatie en evaluatie) van jullie bedrijf. Tevens is gekeken naar de toen geldende Arbowet en andere relevante wet- en regelgeving. Maar inmiddels kan daar wel weer wat in veranderd zijn. Of de mogelijkheden of vereisten om het BHV-team te trainen zijn gewijzigd, communicatieprocedures en -middelen met de hulpdiensten zijn veranderd et cetera. Kortom, een herhalingscursus voor de coördinator / hoofd BHV is noodzakelijk om de veiligheid in uw bedrijf altijd up-to-date te houden.

Vervolg op Cursus Coördinator / Hoofd BHV

De cursus Herhaling Coördinator / Hoofd BHV is de jaarlijkse herhalingstraining voor iedereen die coördinator of hoofd BHV is. Deze herhalingscursus duurt 1 dag en geven we aan groepen van 6 tot 12 cursisten. Tijdens de cursus beoefenen de cursisten de praktische vaardigheden weer en beoordelen we ze individueel. Voorafgaand aan de training is het noodzakelijk dat de cursist de theorie doorneemt. Deze cursus is het vervolg op de cursus Coördinator / Hoofd BHV.

Realistische scenario’s en interactief trainen

Op Fort Markenbinnen geven we tal van veiligheids- en BHV-trainingen en ook de daarbij behorende herhalingscursussen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een training pas goed is als die ook interessant gevonden wordt door de cursisten, zorgen we altijd voor realistische scenario’s. Deze scenario’s maken het mogelijk dat er echt interactief getraind kan worden. We hebben veel ruimte die we zowel binnen als buiten tot onze beschikking hebben. Hierdoor zijn er bij ons ook voldoende mogelijkheden om elke keer weer een aantrekkelijke training te creëren die voldoet aan de gestelde eisen.