EHBO Herhaling Cursus

Heeft u een EHBO-certificaat? Dan moet u verplicht elk jaar een EHBO herhaling cursus volgen. Alleen dan blijft uw kennis up-to-date en blijft het certificaat geldig. De inhoud van de herhaling EHBO cursus is hetzelfde als die van de basis EHBO cursus. Wel worden er onderdelen ingekort en wordt niet elk jaar hetzelfde behandeld. De EHBO cursus herhaling duurt dan ook slechts één dag in plaats van drie dagen zoals de EHBO basis cursus.

Op het Fort of op locatie bij uw bedrijf

Wilt u de EHBO cursus herhaling graag bij Fort Markenbinnen volgen? Dat is geen enkel probleem. Op het Fort zijn alle voorzieningen aanwezig voor een geslaagde EHBO herhaling cursus. Elk jaar worden er andere onderdelen behandeld. De cursus wordt daardoor nooit saai en al uw kennis blijft up-to-date. Wilt u liever de herhaling EHBO op de locatie van uw bedrijf volgen? Ook dat kan. In dat geval kan de cursus meer worden afgestemd op de situaties die in uw bedrijf het meest van belang zijn. Aan een EHBO herhaling cursus mogen maximaal twaalf deelnemers per keer deelnemen. Zo blijft er voldoende tijd over voor individuele aandacht voor alle deelnemers.

EHBO herhaling cursus

Aantal cursisten: max 12
Duur: 1 dag
Methode: Praktische vaardigheden individueel beoefend en beoordeeld
Theorie: Klassikaal
Diploma / Certificaat: EHBO diploma (verlenging geldigheid)

BEL: 075-641 1628

Herhaling EHBO training voor uw bedrijf?

Direct Cursus Aanvragen

Herhaling EHBO in combinatie met BHV

Een EHBO diploma is iets anders dan een BHV certificaat. Elk bedrijf is verplicht om voldoende bedrijfhulpverleners in dienst te hebben. Daarnaast kunnen medewerkers met gedegen EHBO kennis goed van pas komen. In een (herhaling) EHBO cursus leert u namelijk meer over spoedeisende en niet-spoedeisende hulp dan in een BHV training. Aan de andere kant zitten er in een BHV-cursus meer onderdelen dan enkel Eerste Hulp Bij Ongelukken. Deze twee trainingen zijn dan ook een goede aanvulling op elkaar. Beide trainingen moeten jaarlijks herhaald worden om de certificering geldig te houden.

Vergroot de veiligheid binnen uw bedrijf

Alleen als EHBO kennis jaarlijks opgefrist wordt, kan de veiligheid binnen uw bedrijf blijvend verbeterd worden. Daarom is het zo belangrijk dat de EHBO herhaling cursus elk jaar gevolgd wordt. Heeft u nu nog geen EHBO diploma? Dan is het zaak om eerst de EHBO basis training te volgen. Ook dit kan bij Fort Markenbinnen of op locatie bij uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij de veiligheid binnen uw bedrijf kunnen vergroten.

Veelgestelde vragen

Het is niet verplicht om een EHBO'er in uw organisaite te hebben. Daarentegen is het wel verplicht dat een bedrijf beschikt over minimaal éé'n BHV'er.

Een EHBO'er verleent eerste hulp bij ongevallen waarbij (spoedeisende) eerste hulp nodig is. Een EHBO'er weet hoe in een crisissituatie het slachtoffer te benaderen en waarop te letten, zoals ademhaling, lichaamspositie en verwondingen. Dit om er vervolgens op de juiste manier op te kunnen reageren.

Een EHBO-certificering is 2 jaar geldig. Om het EHBO-diploma te verlengen moet aangetoont worden dat u nog over de laatste kennis en vaardigheden beschikt.

Een EHBO-opleiding op maat voor uw bedrijf?

Direct cursus aanvragen
NIBVH Keurmerk Fort Markenbinnen
TÜVRheinland certificaat ISO 9001:2008
Nederlandse Reanimatie Raad Certificering Fort Markenbinnen
Oranje Kruis Certificering Fort Markenbinnen