EHBO Basis Cursus

Elk bedrijf is verplicht om BHV’ers in dienst te hebben. Deze bedrijfshulpverleners weten precies hoe ze moeten handelen in een (medische) noodsituatie. In sommige bedrijven is er echter een verhoogde kans dat er ongevallen gebeuren. Dan is het fijn als er medewerkers aanwezig zijn met uitgebreide EHBO kennis. Is dat in uw bedrijf ook het geval? Overweeg dan een EHBO basis cursus bij Fort Markenbinnen voor een aantal van uw medewerkers.

Spoedeisende en niet-spoedeisende eerste hulp

In een basis EHBO cursus leren deelnemers hoe zij in spoedeisende maar ook niet-spoedeisende medische situaties eerste hulp moeten verlenen. Zo kunnen zij altijd ingrijpen bij een ongeval in het bedrijf. In sommige sectoren lopen medewerkers nou eenmaal een verhoogd risico op een ongeval. Dan is het extra belangrijk om mensen in dienst te hebben die in zo’n geval snel en adequaat handelen. Dat voorkomt veel erger leed.

EHBO basis cursus

Aantal cursisten: max 12
Duur: 3 werkdagen
Methode: Praktische vaardigheden individueel beoefend en beoordeeld
Theorie: Klassikaal
Diploma / Certificaat: EHBO diploma

BEL: 075-641 1628

Een EHBO basis cursus voor uw bedrijf?

Direct Cursus Aanvragen

Basis EHBO cursus in combinatie met BHV

Enkel een basis EHBO cursus is niet voldoende in een bedrijf. U bent namelijk verplicht om ook voldoende gecertificeerde BHV’ers in dienst te hebben. Deze trainingen sluiten elkaar gelukkig niet uit, maar zijn juist een goede aanvulling op elkaar. Als u na een EHBO basis cursus een BHV training volgt, krijgt u vrijstelling van het EHBO-gedeelte van de training.

Kies de locatie van de EHBO basis cursus

De EHBO basis cursus wordt gegeven op Fort Markenbinnen. Op deze locatie is alles aanwezig om voldoende ervaring op te doen. Het is ook mogelijk om een basis EHBO cursus te volgen op locatie bij uw bedrijf. Een groot voordeel hiervan is dat u zelf geen reistijd naar het Fort heeft én dat de cursus afgestemd wordt op de locatie. Er wordt gekeken naar de risico’s binnen uw bedrijf en tijdens de cursus kan daar extra aandacht aan worden besteed. Zo wordt de EHBO cursus nog waardevoller.

Kies voor extra veiligheid

Ongevallen voorkomen kan helaas niet altijd. Sommige werkzaamheden brengen nou eenmaal extra risico met zich mee. U kunt er wel voor zorgen dat u op alles voorbereid bent. Met een EHBO basis cursus haalt u voldoende kennis over spoedeisende en niet-spoedeisende eerste hulp in huis. Zo kiest u voor extra veilig voor al uw medewerkers. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een EHBO basis cursus boeken? Neem dan contact met ons op. Samen zorgen we voor een veiliger bedrijf.

Een EHBO-opleiding op maat voor uw bedrijf?

Direct cursus aanvragen
NIBVH Keurmerk Fort Markenbinnen
TÜVRheinland certificaat ISO 9001:2008
Nederlandse Reanimatie Raad Certificering Fort Markenbinnen
Oranje Kruis Certificering Fort Markenbinnen