Cursus BHV Ploegleider

Tijdens de cursus Ploegleider BHV, leert de cursist in 2 heel praktische dagen hoe tijdens calamiteiten de orde bewaakt kan worden. Ook leert de cursist hoe efficiënte hulpverlening in het bedrijf te coördineren. De cursus Ploegleider BHV geeft hier met realistische scenario’s op Fort Markenbinnen volop inhoud aan.

Ook een Ploegleider BHV laten opleiden?

Wilt u ook de coördinatie van uw BHV-ploeg centraliseren? Stel dan een ploegleider BHV aan en laat diegene opleiden door ervaren docenten en via realistische scenario’s. Zo’n effectieve training vindt u bij Fort Markenbinnen. Wilt u daar meer over weten? Vraag het ons!

De cursus Ploegleider BHV

De BHV-cursus Ploegleider BHV duurt 2 dagen en wordt gegeven aan groepen van 6 tot 12 cursisten. De cursus wordt afgesloten met een examen. Bij een positief resultaat ontvangt de cursist een certificaat. Deze certificering is 1 jaar geldig waarna die verlengd kan worden met de training ‘BHV Ploegleider Herhaling’. De ploegleider moet al in het bezit zijn van een geldend BHV-certificaat.

Cursus Ploegleider BHV

Cursisten: 6 – 12
Duur: 16 uur
Methode: Praktische vaardigheden individueel beoefend en beoordeeld
Theorie: Zelfstudie/klassikaal + examen

BEL: 075-641 1628

Een BHV ploegleider opleiding voor uw bedrijf?

Direct Cursus Aanvragen

Ook een Ploegleider BHV laten opleiden?

Wilt u ook de coördinatie van uw BHV-ploeg centraliseren? Stel dan een ploegleider BHV aan en laat diegene opleiden door ervaren docenten en via realistische BHV ploegleider scenario’s. Zo’n effectieve training vindt u bij Fort Markenbinnen. Wilt u daar meer over weten? Vraag het ons!

Overzicht op de BHV’ers in een groeiend bedrijf

Meestal begint een bedrijf met een of een paar BHV’ers die in geval van nood kunnen optreden en eerste hulp verlenen. Maar als een bedrijf groeit, neemt ook het aantal BHV’ers toe. Iemand die dan het overzicht behoudt, zeker tijdens de hectiek van een incident, is dan hard nodig. De ploegleider is die persoon en heeft daar aanvullend op de cursus BHV, een extra training voor nodig.

Ploegleider BHV of Hoofd BHV?

Een ploegleider BHV wordt wel eens verward met het hoofd BHV, maar dat zijn verschillende functies. Zo is de ploegleider een onderdeel van de BHV-ploeg met een geldend BHV-diploma. Het hoofd BHV hoeft dat niet te hebben en hoeft ook geen deel uit te maken van de actieve BHV-ploeg maar is degene die het veiligheidsbeleid vertaalt naar de concrete uitvoering, het overzicht daarop behoudt en de uitvoering controleert. De ploegleider heeft een uitvoerende functie, controleert de aanwezigheid en status van alle benodigde materialen en zorgt dat de kennis van de BHV’ers in het bedrijf op peil blijft.

Een BHV-opleiding op maat afgestemd op uw bedrijf.

Direct Cursus Aanvragen