BHV Zaandam & Heerhugowaard

Op een unieke plek vlakbij Zaandam en Heerhugowaard kunnen u en uw medewerkers een BHV-cursus volgen bij Fort Markenbinnen. De cursus is praktisch, duurt 2 dagen en is dus prettig dichtbij voor wie hooguit een half uurtje wilt rijden naar de cursuslocatie.

BHV cursusoverzicht & Maatwerkinstructies

Naar BHV cursusoverzicht
Naar maatwerkinstructies

Realistisch trainen met scenario’s

De BHV-cursus van Fort Markenbinnen staat erom bekend praktisch te zijn. Dit komt omdat we in het fort realistisch trainen. Dit betekent dat we scenario’s uitwerken waarin de theorie toegepast moet worden. Interactief dus en als het kan, ook afgestemd op uw bedrijf.

BHV trainen, afgestemd op uw bedrijf

Bij voldoende deelnemers van een bedrijf, 8 of meer, kan de cursus op de situaties in uw bedrijf worden afgestemd. Maatwerk dus. En als u wilt, kunnen we ook eerst de meest voorkomende risico’s in kaart brengen middels een RI&E, risico-inventarisatie en evaluatie zodat de BHV-cursus optimaal afgestemd is op uw bedrijf.

Practice reality

Zoals u weet heeft elk bedrijf met personeel de verplichting om te zorgen dat er in ieder geval 1 BHV’er aanwezig is. Deze bedrijfshulpverlener kan een beginnende brand bestrijden, eerste hulp verlenen en een ontruiming begeleiden. Hoe dat moet, dat leren we de cursisten in deze opleiding. Via theorie maar vooral door veel te oefenen. Practice reality dus!

Schade beperkend

Goed getrainde BHV’ers kunnen de schade voor uw bedrijf beperken bij een calamiteit. Door hun handelen kan voorkomen worden dat er slachtoffers vallen en dat uw organisatie zo snel als mogelijk is, weer door kan gaan. Hiermee kunnen schadeclaims maar ook grote kostenposten voorkomen worden. Een goede BHV-opleiding is dus niet alleen van levensbelang, het heeft ook een economisch belang.

BHV-opleiding middenin Noord-Holland

Zo’n goede BHV-opleiding vindt u dus bij Fort Markenbinnen, middenin Noord-Holland. U bereikt ons al met 20 minuten vanaf Zaandam en zo’n 30 minuten vanuit Heerhugowaard. De opleiding zelf duurt 2 dagen waarbij we de eerste dag aan eerste hulp en de tweede dag aan brand en ontruiming besteden. Het theoretische deel van de cursus moet grotendeels zelf bestudeerd worden. Het oefenen van de praktische vaardigheden doen we op het fort. De cursus wordt tenslotte afgerond met een examen.

Meer weten?

Voor de opleiding BHV bij Zaandam, Zaanstad en Heerhugowaard gaat u naar Fort Markenbinnen. Wilt u meer weten over deze BHV-cursus of uw medewerkers hiervoor opgeven? Neem dan contact met ons op.

BHV Zaandam & Heerhugowaard