BHV Ploegleider Herhaling combi,
samen met de BHV Herhaling

De BHV Ploegleider Herhaling combi, dus samen met de BHV ploeg trainen. Tijdens incidenten is een goede samenwerking in de BHV-ploeg heel belangrijk en kan zelfs levensreddend zijn. Dat geldt niet alleen voor de ploeg zelf, maar ook voor de samenwerking met de ploegleider. Wij bieden daarom een gecombineerde herhalingscursus aan: voor de BHV’ers en de BHV ploegleider samen.

Meer weten of training of opleiding boeken?

Wilt u meer informatie of wilt u al een training of opleiding boeken? Neem dan direct contact met ons op!

Neem contact op

Realistische scenario’s in bedrijfshulpverlening

De opleidingen op Fort Markenbinnen worden gekenmerkt door realistisch trainen. Wij verwerken daarom ook in de herhalingsopleidingen voor de bedrijfshulpverlening realistische scenario’s. Zo leert uw BHV-team niet alleen goed en gecoördineerd samenwerken, ze trainen ook heel effectief op incidenten die kunnen voorkomen in uw organisatie. De scenario’s die regelmatig getraind worden zijn bijvoorbeeld:

  • Ongeval met slachtoffers die medische hulp nodig hebben
  • Brand waarbij de brandweer ingeschakeld wordt
  • Ontruiming vanwege bijvoorbeeld een lekkage of brand

Oefenen van BHV-handelingen

Gedurende de herhalingsopleiding trainen de cursisten de praktische handelingen die ze moeten beheersen om bedrijfshulpverlening te kunnen bieden. Zowel de BHV’ers zelf als de ploegleider zijn na afloop weer bekend met alles rondom bedrijfshulpverlening, de BHV-voorzieningen en –middelen en de toepassing daarvan. Ook weten ze hoe ze de hulpdiensten moeten alarmeren en daarmee moeten communiceren en de ploegleider heeft de leidinggevende aspecten weer getraind.

Samen trainen voor betere hulpverlening

Deze gecombineerde opleiding duurt 1 dag en kan zowel op Fort Markenbinnen als op uw locatie gegeven worden. Juist door de opleidingen ‘BHV Ploegleider Herhaling’ en ‘BHV Herhalingscursus’ te combineren, heeft uw BHV-team de mogelijkheid om ook samen de scenario’s te trainen waar ze ook als team mee geconfronteerd kunnen worden. Ze oefenen dus niet alleen de handelingen maar ze leren vooral op elkaar te vertrouwen tijdens incidenten. Gaat uw team BHV’ers en de BHV Ploegleider gezamenlijk deze opleiding volgen, dan houden we vanzelfsprekend rekening houden met specifieke situaties die zich in uw bedrijf kunnen voordoen.

Wilt u meer weten over de BHV Ploegleider Herhaling combi?

Wilt u meer weten over de BHV Ploegleider Herhaling combi, de herhalingsopleiding voor BHV’ers en de BHV Ploegleider? Of wilt u een aanbod op maat voor de medewerkers in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.