BHV op maat: speciaal voor uw bedrijf

Elk bedrijf heeft zijn unieke kenmerken en risicosituaties. Daarom is het goed als de BHV’ers in uw bedrijf ook daarop zijn getraind. En dat kan; met BHV Maatwerk. Daarmee ontwikkelen we een BHV-training die helemaal is afgestemd op uw wensen en uw bedrijf.

Risico-inventarisatie en evaluatie

Weet u precies waar de risico’s schuilen in uw bedrijf? Als dat al bekend is, dan maken we op basis van die informatie een lesplan waarin we scenario’s uitwerken die mogelijkerwijs bij u kunnen voorkomen. Maar weet u niet zeker of u alle risico’s goed in kaart heeft gebracht, dan doen wij dat voor u en met u met een risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E). Ook kijken we dan naar de actuele bedrijfsnoodplannen en ontruimingsplannen. Zo ontstaat er met het BHV Maatwerk een BHV-training die niet alleen exclusief voor de medewerkers van uw bedrijf is, maar ook een training die ze leert hoe ze moeten reageren bij situaties die in werkelijkheid onder hun werktijd kunnen plaatsvinden.

BHV-opleiding

Cursisten: te bepalen i.o.m. opdrachtgever
Duur: te bepalen i.o.m. opdrachtgever
Methode: Geheel toegespitst op wensen en eisen van de doelgroep, te bepalen i.o.m. opdrachtgever
Theorie: te bepalen i.o.m. opdrachtgever
Diploma / Certificaat: NIBHV of eigen certificaat

BEL: 075-641 1628

Een BHV Maatwerk cursus afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie

Situatie ter plekke

Steeds meer bedrijven hebben bepaalde onderwerpen hoog op de veiligheidsagenda staan. Bij de een kan dit de zorg zijn terwijl een ander een vlekkeloze ontruiming alle aandacht wilt geven. Als u dit aan ons laat weten, dan zorgen wij dat we de training daarop afstemmen. Of we gaan met u door het bedrijf om de situatie ter plekke te beoordelen en als dat kan daarin een training te realiseren.

Realistisch trainen en interactieve scenario’s

Bij Fort Markenbinnen staan in elke training realistisch trainen en interactieve scenario’s centraal, zo ook in de maatwerkopleidingen. Juist door scenario’s te trainen die voor de cursisten ook relevant zijn en in een herkenbare setting worden geplaatst, wordt de training heel waarheidsgetrouw en beklijft het beter. Daarbij verdoen uw medewerkers geen tijd aan het trainen van situaties die ze bij uw bedrijf waarschijnlijk nooit zullen meemaken. Een effectieve training dus, dat is wel zo prettig!

Bij Fort Markenbinnen of op uw bedrijf

De BHV Maatwerktraining kan natuurlijk altijd op Fort Markenbinnen gegeven worden. Wij hebben voldoende ruimte en meer dan genoeg mogelijkheden om realistische scenario’s uit te werken en ze ook te trainen alsof het in uw bedrijf plaatsvindt. Geeft u er de voorkeur aan om de training bij u op locatie te verzorgen, dan kan dat ook. We bespreken dan vooraf wat uw wensen zijn en beoordelen de geschiktheid van de locatie voor de specifieke trainingselementen die we in de maatwerktraining gaan verwerken.

Interesse in een BHV Maatwerktraining?

Heeft u interesse in een BHV Maatwerktraining? Neem dan contact op met een van onze specialistenteams, zij weten alles over BHV, de trainingen en uw branche.

Een BHV Maatwerk cursus afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie