BHV incompany training

Een BHV-diploma is zo’n diploma waarvan u hoopt dat u het nooit nodig gaat hebben. Maar mocht er zich een situatie voordoen waarin dit wel nodig is, dan bent u maar al te blij dat u precies weet hoe u moet handelen.

Jaarlijkse herhaling

Na het volgen van een BHV training bij Fort Markenbinnen weet u voldoende om als BHV’er in uw bedrijf aan de slag te gaan. Als bedrijfshulpverlener is het belangrijk dat uw kennis up-to-date blijft. Hiervoor is een jaarlijkse BHV herhalingscursus verplicht. Deze kunt u bij Fort Markenbinnen volgen, maar een BHV Incompany training bij u op locatie is ook mogelijk.

BHV Incompany Training

Aantal cursisten: max 12
Duur: één werkdag (8 uur)
Methode: Praktische vaardigheden individueel beoefend en beoordeeld
Theorie: Klassikaal
Diploma / Certificaat: BHV herhaling

BEL: 075-641 1628

Een in-company training voor uw bedrijf?

Direct Cursus Aanvragen

BHV cursus op locatie

Een BHV herhalingscursus bij u op locatie heeft veel voordelen. Zo kan de cursus helemaal op de omstandigheden binnen uw bedrijf worden afgestemd. Aan de hand van de hoofdonderdelen van een BHV training worden verschillende situaties geanalyseerd. Hoe gaat een ontruiming in uw bedrijf? Welke situaties brengen een hoger risico met zich mee en welke EHBO handelingen moet u dan onder de knie hebben? Op deze manier wordt er gekeken naar de hoofdonderdelen Eerste Hulp en Brand, en ook naar Ontruimen en Communiceren. Zo wordt er niks vergeten en bent u van alles op de hoogte.

Klassikaal en individueel

De BHV incompany training is een BHV training op locatie van 8 uur. Met maximaal 12 cursisten wordt klassikaal uw BHV kennis opgefrist. Ook is er voldoende aandacht voor het oefenen van de praktische vaardigheden. Deze worden individueel geoefend en beoordeeld. Zo hebben alle deelnemers aan het einde van de BHV cursus op locatie voldoende ervaring opgedaan om als bedrijfshulpverlener aangesteld te blijven. Dit wordt officieel vastgelegd met het BHV Herhaling certificaat.

Verplicht en veilig

Alle bedrijven in Nederland zijn verplicht om een BHV’er te hebben. Er moet altijd iemand aanwezig zijn die weet hoe hij of zij in geval van noodsituaties kan handelen. Naast dat het verplicht is, is het ook voor uw medewerkers een prettig idee als ze weten dat er altijd een BHV’er aanwezig is.

Vergroot de veiligheid in uw bedrijf

Wilt u ook de veiligheid binnen uw bedrijf vergroten en is het tijd voor de jaarlijkse herhalingscursus voor uw BHV’ers? Overweeg dan een BHV cursus op locatie. Zo doen de BHV’ers niet enkel algemene BHV kennis op, maar zijn ze echt voorbereid op de situaties die zich in uw bedrijf kunnen voordoen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een BHV incompany training? Neem dan contact met ons op om te ontdekken welke mogelijkheden we voor uw bedrijf hebben.

Een BHV-opleiding op maat voor uw bedrijf?

Direct cursus aanvragen
NIBVH Keurmerk Fort Markenbinnen
TÜVRheinland certificaat ISO 9001:2008
Nederlandse Reanimatie Raad Certificering Fort Markenbinnen
Oranje Kruis Certificering Fort Markenbinnen