BHV Herhalingscursus

Wie eenmaal de BHV-opleiding heeft gevolgd en als bedrijfshulpverlener in het bedrijf is aangesteld, moet de jaarlijkse BHV herhalingscursus volgen om gecertificeerd te blijven. Net als de basis BHV-opleiding geven wij ook de BHV Herhalingscursus op Fort Markenbinnen. Gewoon op een dag en altijd met een andere insteek en praktische oefeningen zodat het steeds weer een goede en leuke cursus blijft om te volgen!

Adequaat en juist handelen bij calamiteiten

Net als dat de Arbowet een BHV’er verplicht stelt in elk bedrijf met personeel, zo wordt ook geëist dat deze de vaardigheden regelmatig opnieuw traint. En dat is natuurlijk ook niet zo raar; de veiligheid in uw bedrijf en die van uw medewerkers tijdens calamiteiten legt u in de handen van de BHV’ers. U wilt er dan wel op kunnen rekenen dat zij adequaat en juist zullen handelen. En dat regelen wij voor u, met de BHV-cursus Herhaling.

BHV Herhaling

Cursisten: 8 – 12
Duur: 8 uur
Methode: Praktische vaardigheden individueel beoefend en beoordeeld
Theorie: Klassikaal + examen
Diploma / Certificaat: NIBHV

BEL: 075-641 1628

Een BHV-opleiding afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie

Boeiende training door jaarlijks wisselende scenario’s

De opleiding behandelt elk jaar weer een aantal onderwerpen die tijdens de basisopleiding ook aan bod zijn gekomen. Zo wordt onder meer het blussen van een brand, reanimatie, het gebruik van een AED en het behandelen van uitwendige wonden getraind. Jaarlijks kiezen we voor een andere aanpak en werken we met nieuwe scenario’s. Zo blijft de opleiding boeiend en handig. Want juist doordat we werken met scenario’s worden elk jaar weer andere handelingen opnieuw getraind. Realistisch trainen dus, zodat het geleerde ook echt geoefend wordt en de kennis als het erop aankomt, goed toegepast kan worden.

Aanmelden voor de BHV Herhalingscursus?

De BHV Herhalingscursus duurt een dag en wordt gegeven op Fort Markenbinnen. De groepsgrootte is tussen de 8 en 14 deelnemers. Is de BHV-opleiding bij ons gevolgd, dan ontvangt u van ons jaarlijks een e-mail ter herinnering voor de verlening van het BHV-certificaat. U kunt de cursist(en) dan aanmelden via de link in die e-mail. Is de BHV-opleiding ergens anders gevolgd en is het certificaat nog geldig? Ook dan kunt u zich direct aanmelden voor deze BHV Herhalingscursus.

Meer weten over BHV Herhaling?

Wilt u meer weten over de BHV Herhalingscursus? Vraag het dan aan onze medewerkers. Ook als u bijvoorbeeld een incompany-training hiervoor wenst of een speciaal thema wenst te behandelen gericht op uw bedrijfssituatie.

Een BHV-opleiding afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie