BHV en EHBO cursus horeca

Bent u werkzaam in de horeca? Dan weet u dat u dagelijks te maken krijgt met veel gasten en medewerkers waar u goed voor moet zorgen. De veiligheid binnen uw bedrijf moet daarom uitstekend op orde zijn. Dat betekent dat u weet welke risico’s er in uw onderneming spelen, maar ook dat er voldoende BHV’ers en EHBO’ers aanwezig zijn. Voldoende gecertificeerde bedrijfshulpverleners hebben is zelfs wettelijk verplicht, maar ook een EHBO-diploma komt zeker in de horeca van pas. Wilt u meer weten over EHBO in de horeca of zoekt u een goede BHV cursus voor de horeca? Lees dan zeker verder.

Waarom BHV én EHBO belangrijk zijn

In alle bedrijven in Nederland moeten voldoende bedrijfshulpverleners aanwezig zijn. Deze BHV’ers weten precies wat zij moeten doen in het geval van een noodgeval. Zij leren in een BHV cursus alles wat ze moeten weten over bijvoorbeeld ontruiming en communicatie. Ook spoedeisende hulp komt in de cursus aan bod. In een horeca-onderneming komen echter ook veel niet-spoedeisende situaties voor. In een BHV cursus voor de horeca worden deze situaties niet behandeld. In een cursus EHBO voor de horeca wél. Daarom is het waardevol om ook voldoende EHBO’ers in het team te hebben. De kennis van een BHV en EHBO cursus vult elkaar mooi aan, zodat u op elke situatie voorbereid bent.

Meer weten over BHV in de horeca?

Direct Cursus Aanvragen

Een goede BHV of EHBO cursus voor de horeca

Binnen de horeca kunnen zich veel verschillende ongevallen voordoen. Van een gast die onwel wordt tot een ongeluk met een keukenmachine, zowel voor- als achter de schermen kan er veel gebeuren. Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers altijd precies weten hoe ze moeten handelen, is een goede BHV én EHBO cursus nodig. Zowel BHV als EHBO cursussen bestaan uit een basiscursus en een jaarlijkse herhalingscursus. Zo blijft de kennis altijd up to date en wordt er adequaat gehandeld in het geval van een ongeval. Bij Fort Markenbinnen bieden we zowel basis- als herhaalcursussen aan voor BHV en EHBO in de horeca. Wilt u graag een cursus die helemaal is toegespitst op uw specifieke situatie? Ook dat is zeker mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden van onze BHV cursus op locatie.

Goed voorbereid op elke (nood)situatie

Wilt u er ook zeker van zijn dat uw horecabedrijf zo goed mogelijk is voorbereid op elke (nood)situatie? Neem dan contact met ons op. Naast BHV en EHBO cursussen voor de horeca helpen onze experts u ook graag verder op andere gebieden. Zo voeren ze graag een Risico Inventarisatie en Evaluatie voor u uit. Daarna weet u precies waar de risico’s binnen uw bedrijf zich bevinden én welke situaties u kunt verbeteren. Deze kennis kan vervolgens in de BHV of EHBO cursus worden gebruikt om uw medewerkers nóg beter op te leiden. Zo verbetert u de veiligheid binnen uw bedrijf aanzienlijk.

rboc-bhv-herhalingcursus