BHV Cursus Online & Praktijkopleiding

Haal uw BHV Basis-certificaat in minder tijd en heel gemakkelijk met onze BHV cursus E-learning & Praktijkopleiding! U combineert zelfstudie thuis met een interactieve praktijkdag op Fort Markenbinnen. Zo kunt u in uw eigen tijd alle theorie leren en vervolgens het geleerde nog eens goed oefenen. Dat is handig, bespaart tijd en is ook nog eens goedkoper terwijl u wel uw BHV Basis-diploma behaalt!

BHV E-learning: 4 modules

Bij deze BHV-cursus volgt u eerst een zelfstudie via e-learning. Hierbij worden 4 onderwerpen behandeld in evenzoveel modules. Elke module wordt afzonderlijk afgesloten met een toets. De onderwerpen die u tijdens dit zelfstudiedeel leert, zijn:

  • Eerste Hulp spoedeisend
  • Eerste Hulp niet-spoedeisend
  • Brand
  • Ontruiming

BHV E-learning

Cursisten: 8 – 12
Duur: 16 uur; 8 uur e-learning en 8 uur praktijkdag
Methode: Praktische vaardigheden individueel beoefend en beoordeeld
Theorie: Zelfstudie middels e-learning
Diploma / Certificaat: NIBHV

BEL: 075-641 1628

Een BHV E-learning cursus voor uw bedrijf?

Direct cursus aanvragen

Praktijkopleiding BHV

Heeft u de 4 modules van de BHV online cursus succesvol afgesloten, dan kunt u de praktijkdag volgen. Deze vindt plaats op het RBOC Fort Markenbinnen en duurt een gehele dag, van 9.00 tot 16.30 uur. Tijdens deze dag die gegeven wordt door een gecertificeerde instructeur, worden alle modules van de e-learning herhaald en in praktijk geoefend zodat u bij calamiteiten uit ervaring weet wat u moet doen.

Voor individuele of teamdeelname

Deze BHV-cursus is geschikt voor iedereen die BHV’er wil worden en de voorkeur geeft aan zelfstudie gecombineerd met een praktijktraining. U kunt zich hier individueel voor opgeven maar ook als een team. Voor groepsinschrijvingen kunt u altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld om de praktijkdag bij u op locatie te verzorgen.

BHV Basis-certificaat (FMB) en vervolgopleidingen

Sluit u de cursus positief af, dan ontvangt u het BHV Basis-certificaat (FMB) dat 1 jaar geldig is. Daarnaast heeft u ook nog een jaar lang toegang tot de online leeromgeving, bijvoorbeeld voor naslagwerken. Wilt u uw certificaat na het eerste jaar verlengen, dan kunt u zich aanmelden voor de cursus BHV Herhaling die we ook op Fort Markenbinnen geven. Natuurlijk kunt u ook deze Basis-training uitbreiden met maatwerk in BHV opleidingen zoals de training kleine blusmiddelen, een BHV Adembescherming of voor Coördinator Hoofd BHV.

Meer weten of aanmelden

Wilt u meer weten over of u aanmelden voor de BHV-training E-learning & Praktijk? Neem dan contact met ons op.

Een BHV E-learning cursus afgestemd op uw bedrijf?

Direct cursus aanvragen
NIBVH Keurmerk Fort Markenbinnen
TÜVRheinland certificaat ISO 9001:2008
Nederlandse Reanimatie Raad Certificering Fort Markenbinnen
Oranje Kruis Certificering Fort Markenbinnen