BHV-cursus

BHV OPLEIDING

MEER INFORMATIE

BHV HERHALING

MEER INFORMATIE

BHV E-LEARNING & PRAKTIJK

MEER INFORMATIE

BHV MAATWERK

MEER INFORMATIE
Download whitepaper

Goed getraind BHV-team

In een veilige organisatie hoort een goed getraind BHV-team. Wij zorgen dat die teams goed getraind worden en blijven met BHV-cursussen. Zowel de basis- als de herhalingscursus Bedrijfshulpverlening (BHV) bieden wij aan, bij u op locatie of op Fort Markenbinnen, voor groepen maar ook voor individuele deelnemers.

BHV cursusoverzicht & Maatwerkinstructies

Naar BHV cursusoverzicht
Naar maatwerkinstructies

Ook trainingen voor ploegleiders, adembescherming en veel meer

Naast de basis- en herhalingscursus BHV bieden we een heel scala
andere trainingen aan op het gebied van bedrijfshulpverlening. Zo zijn er specifieke trainingen voor bepaalde branches zoals de petrochemie, ontruimingsoefeningen als aanvulling op de BHV-cursus, trainingen voor ploegleiders, hoofden en coördinatoren BHV, adembescherming, crisismanagement en nog veel meer. En voor aanmeldingen vanaf 8 cursisten zijn maatwerkprogramma’s BHV mogelijk.

rboc-bhv-basiscursus-2

Meer weten over BHV-cursussen?

Een actueel overzicht van ons aanbod BHV-cursussen en maatwerkinstructies vindt u op de desbetreffende pagina’s. Wilt u daar meer over weten of een advies op maat voor een training in bedrijfshulpverlening speciaal voor uw bedrijf of branche? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Basiscursus en herhalingscursus Bedrijfshulpverlening

De gecertificeerde basiscursus Bedrijfshulpverlening duurt 2 dagen en leert de deelnemers alle taken als BHV’er uit te kunnen voeren. De jaarlijkse herhalingscursus duurt 1 dag en wordt elk jaar opnieuw samengesteld zodat de wisselende inhoud blijft aanspreken.

rboc-bhv-herhalingcursus

BHV-cursus op maat voor uw bedrijf

Een BHV-cursus speciaal afgestemd op de situatie van uw bedrijf vergt eerst inzicht in de risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E), bedrijfsnoodplannen en ontruimingsplannen. Samen met die informatie creëren we een BHV-cursus geheel voor uw bedrijf op maat. Heeft u geen actuele RI&E of wilt u deskundig en onafhankelijk advies over de noodscenario’s in uw bedrijf en informatie over bedrijfsveiligheid? Dan staan onze veiligheidsadviseurs voor u klaar.

E-learning

De BHV-cursussen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs die dagelijks met bedrijfshulpverlening bezig zijn en regelmatig worden bijgeschoold. Wilt u echter een deel thuis of op kantoor doen, dan kunt u ook kiezen voor e-learningmodules in combinatie met intensieve praktijkdagen.

rboc-bhv-training

Advies op maat over BHV-cursussen voor uw bedrijf?

Ik wil meer informatie