BHV-cursus Alkmaar

Elke organisatie heeft een goed getraind BHV-team nodig. Maar daarvoor is een goede cursus noodzakelijk. Wij geven die BHV-cursus in de omgeving van Alkmaar, bij Fort Markenbinnen.

BHV cursusoverzicht & Maatwerkinstructies

Naar BHV cursusoverzicht
Naar maatwerkinstructies

Basiscursus en herhalingscursus BHV vlakbij Alkmaar

Zowel de basis- als de herhalingscursus Bedrijfshulpverlening (BHV) volgt u of volgen uw medewerkers bij ons op locatie in het fort. Maar als u wilt, kunnen we de cursus BHV natuurlijk ook bij u op de zaak verzorgen.

Gecertificeerde BHV-cursussen

De BHV-cursussen zijn gecertificeerd; de basiscursus BHV duurt 2 dagen. In deze cursus leren de deelnemers om alle taken uit te voeren die ze moeten beheersen als BHV’er. De herhalingscursus duurt 1 dag, is bedoeld om jaarlijks te volgen en bevat elk jaar andere thema’s zodat de kennis van de cursist actueel blijft en de cursus steeds weer boeiend is.

Risico-inventarisatie en –evaluatie van uw bedrijf

Op Fort Markenbinnen zijn we dagelijks bezig met thema’s als BHV, bedrijfsveiligheid en eerste hulp. Zo helpen we ook bedrijven met het in kaart brengen van de risico’s waar zij mee te maken kunnen krijgen. Immers, het ene bedrijf is het andere niet. Als wij ook voor uw bedrijf zo’n risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) maken, kunnen we de BHV-cursus daarop afstemmen. Zo weet u zeker dat de BHV’ers in uw bedrijf goed voorbereid zijn op alle mogelijke noodscenario’s. Heeft u al een RI&E en melden zich minimaal 8 medewerkers aan van uw bedrijf? Ook dan kunnen we een maatwerk BHV-cursus voor u verzorgen.

Ook andere cursussen in bedrijfshulpverlening

Fort Markenbinnen bevindt zich op zo’n 20 minuten rijden van Alkmaar. U kunt bij ons terecht voor de genoemde BHV-cursussen, maar ook voor heel veel andere bedrijfstrainingen rondom hulpverlening. Wij bieden onder andere trainingen aan voor specifieke branches zoals de petrochemie maar ook trainingen voor ploegleiders, cursussen in adembescherming, crisismanagement en veel meer.

Meer weten over BHV-cursussen nabij Alkmaar?

Wilt u meer weten over de BHV-cursussen vlakbij Alkmaar? Kijk kan bij ons actuele aanbod of vraag het aan een van de medewerkers van Fort Markenbinnen. U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen.

E-learning

De BHV-cursus op het fort wordt gegeven door gecertificeerde instructeurs. Zij zijn dagelijks met bedrijfshulpverlening bezig en worden regelmatig bijgeschoold. Kunt u echter niet alle dagen op het fort in Markenbinnen aanwezig zijn, dan is het mogelijk om een deel van de BHV-cursus via e-learning te doen. Deze e-learningmodules worden gecombineerd met praktijkdagen waar u tijdens intensieve trainingen het geleerde in de praktijk brengt.

BHV-cursus Alkmaar