BHV Amsterdam

Zoekt u in de regio Amsterdam een BHV-cursus die specifiek afgestemd kan worden op uw bedrijf? Dan vindt u die bij Fort Markenbinnen. Middenin Noord-Holland en op zo’n 20 minuten rijden van Amsterdam kunt u bij ons in 2 dagen een complete BHV-cursus volgen met volop praktijkoefeningen.

BHV cursusoverzicht & Maatwerkinstructies

Naar BHV cursusoverzicht
Naar maatwerkinstructies

BHV Basis en BHV Herhaling

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de BHV training en Herhalingsopleidingen. Deze worden gegeven door gecertificeerde instructeurs. Hiermee behalen de cursisten in 2 dagen, en bij de herhalingsopleiding in 1 dag, hun BHV-certificaat. Maar ook als u een op maat gemaakte BHV-cursus wenst, staan wij voor u klaar.

Maatwerk in BHV

Bij groepen vanaf 8 medewerkers kunnen we de opleiding al helemaal op maat maken en desgewenst ook op locatie geven. Voor bedrijven in het Westelijk Havengebied in Amsterdam en/of de petrochemische sector is het trainen op locatie meestal niet mogelijk vanwege de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. Weet dan dat u bij ons juist die situaties wel kunt nabootsen maar in een veilige omgeving. Zo blijft de training levensecht en leren uw medewerkers precies hoe ze moeten handelen bij calamiteiten op uw bedrijf.

Inhoud BHV-cursus

Tijdens de cursus BHV bij Amsterdam behandelen we onder andere de volgende thema’s:

  • Blussen van een brand
  • Reanimatie
  • Gebruik van de AED
  • Behandelen van uitwendige wonden

De herhalingscursus gaat ook in op deze onderwerpen, maar behandelt ze elk jaar met verschillende scenario’s. Zo blijft elke cursus interessant en uitdagend voor de cursisten. Specifieke thema’s zoals adembescherming en ademlucht of BHV in de petrochemie worden in aparte cursussen behandeld en geëxamineerd.

Meer weten over BHV Amsterdam?

Wilt u meer weten over de BHV-opleiding nabij Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Ons team kent diverse specialisten in de verschillende branches zodat we naast de reguliere BHV-opleidingen ook veel maatwerk afgestemd op uw bedrijfssituatie kunnen leveren.

BHV Zaandam & Heerhugowaard