BHV-CURSUS

MEER INFORMATIE

EHBO-CURSUS

MEER INFORMATIE

VCA-TRAINING

MEER INFORMATIE

ARBO-OPLEIDING

MEER INFORMATIE

BRANDWEER OPLEIDING

MEER INFORMATIE

SPECIALE CURSUSSEN

MEER INFORMATIE

Veiligheidstraining & opleidingen

Protocol Veiligheidstrainingen en -examens

Lees het protocol

Op de hoogte blijven over BHV trainen op de 1.5 meter en weten wat de mogelijkheden zijn binnen uw bedrijf?

Neem contact op

De veiligheid in en rond uw organisatie is deels ook afhankelijk van uw medewerkers. Zijn zij in staat om in geval van calamiteiten zoals brand of ongevallen adequaat op te treden? Kunnen zij anderen instrueren hoe ze gezond en veilig moeten werken zodat het ziekteverzuim daalt of laag blijft? En voldoet u aan uw wettelijke verplichtingen met personeel dat gecertificeerd is voor bepaalde handelingen?

Voor al dit soort trainingen in veiligheid, voor de brandweer en vaktechnische opleidingen kunt u bij het RBOC Fort Markenbinnen terecht.

Naar BHV cursusoverzicht
Naar maatwerkinstructies
Naar EHBO cursusoverzicht
Naar speciale cursuskalender

Dagelijks basis- en herhalingstrainingen

De trainingen die wij aanbieden zijn gericht op veiligheid en bedrijfshulpverlening. Ze zijn er voor individuele aanmeldingen en voor groepen van bedrijven, organisaties en hulpverleners. Komt u met een grote groep, dan is een training op maat mogelijk evenals een training bij u op locatie.

Het dagelijkse aanbod bestaat uit zowel basis- als herhalingstrainingen.

Gecertificeerd

Het RBOC Fort Markenbinnen werkt met gecertificeerde trainers en biedt hoogkwalitatieve trainingen aan, allen conform de geldende ISO-normering en relevante certificaten. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Opleidingen brandweer

De unieke locatie van het RBOC Fort Markenbinnen wordt ook veelvuldig gebruikt voor alle mogelijke brandweertrainingen door regionale korpsen en de bedrijfsbrandweer. Het pakket aan trainingen is compleet met onder meer trainingen in LRH 2.0, opleidingen voor docenten en het omgaan met agressie. De trainingen worden gegeven door CFBT-gecertificeerde instructeurs.

Vaktechnische trainingen

De vaktechnische trainingen beslaan een breed spectrum. Van trainingen voor vorkheftruckchauffeurs tot mangatwachten, veiligheidstrainingen in H2S en natuurlijk VCA-trainingen. Het aanbod is ruim maar daarnaast ontwikkelen we ook regelmatig vaktrainingen voor specifieke doelgroepen of bedrijven.

Meer weten?

Elk team bij het RBOC Fort Markenbinnen is gericht op een bepaalde doelgroep. Wilt u een training speciaal voor uw branche of uw bedrijf, dan vindt u bij ons alle benodigde kennis rondom het gewenste onderwerp. Zo heeft u altijd een vast contactpersoon die u van begin tot einde begeleidt en het allemaal met veel kennis van zaken voor u en met u regelt. Ook voor (hulp met) een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) kunnen wij u van dienst zijn.

Wilt u daar meer over weten of eens vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op.