Opleidingen in veiligheid

Zowel voor de brandweer als voor vakmensen bieden we een breed scala aan specifieke opleidingen in veiligheid. Onze gecertificeerde trainers geven de intensieve trainingen maar maken ze daarnaast ook op maat als daar vraag naar is.

Opleidingen brandweer

Het RBOC Fort Markenbinnen is een uniek opleidingscentrum met een bijzonder veelzijdige locatie. Deze plek wordt dan ook veelvuldig gebruikt voor alle mogelijke brandweertrainingen door regionale korpsen en de bedrijfsbrandweer. Het pakket aan trainingen is compleet met onder meer trainingen in LRH 2.0, opleidingen voor docenten en het omgaan met agressie. De trainingen worden gegeven door CFBT-gecertificeerde instructeurs.

Meer weten of training of opleiding boeken?

Wilt u meer weten over ons aanbod in opleidingen of heeft u een specifiek verzoek betreffende uw werknemers of voor uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op!

Neem contact op

Vaktechnische trainingen

De vaktechnische trainingen beslaan een breed spectrum. Van trainingen voor vorkheftruckchauffeurs tot mangatwachten, veiligheidstrainingen in H2S en natuurlijk VCA-trainingen. Het aanbod is ruim maar daarnaast ontwikkelen we ook regelmatig vaktrainingen voor specifieke doelgroepen of bedrijven.