Nieuws: Whitepaper 'EHBO in de organisatie; veilig voor iedereen' nu online!

Weten de mensen in jouw organisatie wat ze moeten doen als er een ongeluk plaatsvindt? Of het nu om een schram of tand door de lip gaat op een kinderkamp, of een val van grote hoogte of hartaanval op de werkvloer. Met een opleiding EHBO wordt het veilig voor iedereen. En hoe je dat ook bij jou op het bedrijf regelt? Dat lees je in deze whitepaper: 'EHBO in de organisatie, veilig voor iedereen'.

Levensreddend ingrijpen

Of het nu langs het veld is, bij een zomerkamp, op straat of op het werk, wie snel en juist kan ingrijpen bij onverwachte situaties kan levens redden.

EHBO, als aanvulling op BHV

Daarom is het dan ook belangrijk om de EHBO goed geregeld te hebben. Heb je al een team van BHV'ers in jouw bedrijf? Dan zijn zij al getraind in het verlenen van eerste hulp. Toch kan een goed getrainde groep EHBO'ers een waardevolle aanvulling zijn op jouw BHV-organisatie. Omdat daarmee nog sneller in het bedrijf de juiste hulp verleend kan worden.

Bij vrijwilligers en trainers

Ook als je werkt met een team van vrijwilligers is het belangrijk om de EHBO goed geregeld te hebben. Zoals voor groepen die kampen begeleiden. Of trainers bij sportverenigingen. Een cursus EHBO is dan eigenlijk een eerste voorwaarde!

Whitepaper: met o.a. 6 tips hoe je EHBO bij jou goed regelt

Wat je bij de EHBO-training leert, hoe je moet zorgen dat er voldoende kennis is als je met speciale doelgroepen te maken hebt en wat je aan EHBO geregeld moet hebben op het werk? Dat lees je in deze whitepaper. Net als de bekende 5 regels voor EHBO en met 6 tips om de EHBO in jouw bedrijf of organisatie goed te regelen.

Trainingen en maatwerk in EHBO

Bij RBOC Fort Markenbinnen kun je wekelijks trainingen in veiligheid volgen. Zoals BHV-trainingen, trainingen voor de brandweer maar dus ook veel EHBO-trainingen. De locatie waar we die trainingen geven is uniek en stelt ons in staat om levensecht te trainen en diverse situaties na te bootsen.

Meer weten? Vraag het ons!

Meer informatie over deze cursussen vind je op onze site. Wil je persoonlijk advies of overleggen wat geschikt is voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. We bespreken dan graag met je hoe jij ook van jouw organisatie een veilige omgeving maakt!

Aanvragen EHBO Whitepaper

Voer uw gegevens in en u krijgt het whitepaper “EHBO in de organisatie veilig voor iedereen” direct in uw inbox!

    Deze whitepaper wordt u aangeboden door RBOC Fort Markenbinnen. U geeft hierbij toestemming aan RBOC Fortmarkenbinnen om vrijblijvend contact met u op te nemen. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.