Nieuws: Whitepaper BHV ‘Veilig in bedrijf met Bedrijfshulpverleners’ staat nu online!

Met een goed georganiseerde BHV-organisatie houd je jouw bedrijf en medewerkers veilig. Dat is niet alleen verplicht, het is ook heel belangrijk voor het goed functioneren van jouw bedrijf! Hoe je dat regelt? Dat vertellen wij je in onze nieuwste whitepaper: ‘Veilig in bedrijf met Bedrijfshulpverleners’.

Download nu de whitepaper BHV

Veilig werken, om zo veel redenen

Een bedrijf waar het veilig werken is, is om heel veel redenen een prettige werkomgeving voor iedereen, ook voor de werkgever. Er vindt immers geen oponthoud plaats doordat het werk stil komt te liggen door een calamiteit. Voor de werknemer is het goed te weten dat jij als werkgever je ook inzet voor zijn of haar veiligheid. En, niet onbelangrijk, de BHV is een verplichting voor de meeste ondernemers.

Hoe regel je die BHV?

Maar hoe het precies werkt, wat je moet doen en wanneer je wel of niet een BHV-organisatie moet optuigen? Dat is iets wat velen niet weten. Wij weten dat wel en die kennis delen we met je. Via cursussen maar ook met deze whitepaper die je gewoon hier kunt downloaden.

Superhandige whitepaper over de BHV

In de whitepaper staan onder meer 12 tips om een goede BHV-organisatie neer te zetten. Ook bevat het een handig stappenplan om de BHV aan te passen op jouw bedrijf en de risico’s en omstandigheden waar jij en jouw werknemers mee te maken hebben. En natuurlijk staan er tal van weetjes in en zit het boordevol nuttige informatie. Superhandig dus als je zelf wil checken wat je nog moet doen om de BHV in jouw bedrijf te regelen!

Trainingen en maatwerk in BHV

Als RBOC Fort Markenbinnen verzorgen we wekelijks BHV-trainingen. Op onze unieke locatie met ervaren, gecertificeerde trainers of op de locatie van een bedrijf. Van de BHV Basis en Herhaling tot en met specifieke BHV-trainingen in adembescherming, over crisismanagement en voor de petrochemie. Maar ook bieden we maatwerk in BHV-trainingen waarbij we cursussen ontwikkelen voor bedrijven die hun BHV’ers specifiek getraind willen hebben in de risico’s en omstandigheden van hun sector.

Meer weten? Vraag het ons!

Wil jij meer weten over de vele BHV-cursussen die we geven? Je leest er alles over op onze site maar we vertellen je het ook graag. En als je wilt bespreken we de mogelijkheden om een BHV-cursus op maat te maken voor jouw bedrijf. Neem je contact met ons op? We vertellen je dan graag hoe we jou helpen een veilig bedrijf te creëren!

Download nu de whitepaper BHV