Nieuws: BHV-training met activiteit voor een betere teambuilding!

Bij Fort Markenbinnen kun je allerlei trainingen in veiligheid volgen zoals BHV-cursussen, EHBO-trainingen en brandweeropleidingen. Maar wist je dat je op ons terrein ook wat meer ontspannende activiteiten kunt doen? De ideale manier om aan teambuilding te werken als je met jouw BHV-team een cursus bij ons komt volgen!

Ik wil meer weten over BHV + teambuilding

Trainingen in veiligheid

Elke training in veiligheid die wij geven, is serieus werk. Het gaat immers veelal om het redden van mensenlevens of het voorkomen van ernstige calamiteiten. Met realistische scenario’s, ervaren en gecertificeerde trainers en state-of-the-art materieel leren we wekelijks aan veel mensen wat ze moeten doen als het misgaat bij hun bedrijf.

Realistische scenario’s en levensechte trainingssituaties

Door die scenario’s zorgen we ervoor dat het geleerde ook goed getraind wordt in de praktijk en later goed kan worden toegepast. Het is tenslotte veel effectiever om ook te oefenen en bezig te zijn, dan alleen maar te luisteren naar wat verteld wordt. En sinds kort oefenen we die scenario’s in een wel heel realistische omgeving; in de F.I.I.T. waar BHV-, EHBO- en Reanimatietrainingen worden gegeven in een cabine waarin situaties levensecht lijken.

Uitdagende activiteiten

Maar na die inspannende trainingen, is het natuurlijk goed om even te ontspannen. En ook dat kan bij ons. Niet alleen in het restaurant waar we altijd tijd hebben voor een fijne lunch of een goede borrel. Maar ook met uitdagende activiteiten zoals een escaperoom, lasergamen, een GPS speurtocht en veel meer.

Teamspirit

Er zijn activiteiten voor binnen en buiten en gemiddeld duren ze 1 tot 2 uur per stuk. Een prima onderbreking van een inspannende sessie of mooie afsluiting van een intensieve training! En, niet onbelangrijk, zo’n activiteit is altijd goed voor de teamspirit. Een essentieel onderdeel voor een succesvol BHV-team!

Combineer de BHV-training met een uitdagende activiteit, bij Fort Markenbinnen!

Boek jij binnenkort voor jouw BHV-team of voor jouw collega’s een nieuwe training in veiligheid bij Fort Markenbinnen? Maak er dan meteen een leuk teamuitje van en combineer het met een van onze activiteiten van FORTtreffelijk. Kijk op die site voor het actuele aanbod of vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden. We helpen je graag het nuttige met het aangename te combineren!

Vertel mij meer over de activiteiten van FORTtreffelijk!