Gelukkig nieuwjaar!

En, wat zijn jouw goede voornemens?

Gelukkig nieuwjaar! Wij wensen je een mooi en veilig 2020 toe, voor jou en iedereen in jouw omgeving. En aan dat laatste kun jij ook jouw steentje bijdragen. Een veilige omgeving voor de mensen om jou heen. Door een veiligheidscursus te volgen. Daarmee kun je het leven van een ander redden om maar iets te noemen. Dat zijn dus echt goede voornemens!

Top 3 van goede voornemens

De top 3 van voornemens voor 2019 was: minder druk maken, meer sporten of bewegen en afvallen. Herken je hier iets van? Helaas houdt maar 1 op de 4 zijn of haar goede voornemens ook vol. En dat is jammer.

Een ander kunnen helpen

Die goede voornemens zijn een eeuwenoude traditie, zo namen de mensen in het oude Rome zich voor om anderen goed te behandelen. Dat zien we niet terug in de huidige top 3 maar het lijkt ons geen slecht idee. Want als iedereen een ander kan helpen, maken we met elkaar de wereld een stukje beter. Of veiliger zogezegd.

fortmarkenbinnnen-een ander kunnen helpen

Hulpverlenen, een levensreddend verschil

Door een veiligheidscursus te volgen, ben jij in staat die praktische en heel belangrijke hulp te verlenen. Wij geven die trainingen waarbij we je leren hoe je moet reanimeren, wat je moet doen als iemand aangereden is of van grote hoogte is gevallen. Met onder andere BHV-trainingen, EHBO-cursussen maar ook met trainingen om te leren hoe je een brand moet blussen. Via realistische scenario’s leer je hier in de praktijk hoe je moet handelen en hoe je terwijl je de stress van het moment ervaart, toch iemand snel en goed kunt helpen.

BHV, EHBO en Reanimatie

Je kunt een ander helpen als je weet hoe je hulp moet verlenen als iets gebeurt. Als je kunt reanimeren bijvoorbeeld. Of als je een ander via een stabiele zijligging in veiligheid kunt houden totdat de hulpdiensten komen. En zelfs door te weten wat je moet doen als iemand wordt aangereden of van een ladder valt. Het zijn heel praktische zaken, maar ze kunnen het verschil tussen leven en dood maken. Interesse in bijvoorbeeld EHBO horeca? Wij zijn er voor alle branches.

fortmarkenbinnnen-bhv ehbo en reanimatie

Zo kun je een goed voornemen wel uitvoeren

De truc om een goed voornemen ook echt uit te voeren, is het concreet te maken. Of door anderen erover te informeren. En dat is allebei geen enkel probleem; je kunt je bij ons aanmelden voor een training. Dan is het meteen concreet gemaakt. Of bespreek het met het management van jouw bedrijf, dan betrek je anderen in jouw goede voornemen. En wist je dat wij ook maatwerk leveren en zelfs de trainingen op locatie kunnen verzorgen?

Op een prachtig 2020, voor iedereen!

Laten we met elkaar zorgen voor een prachtig 2020 voor iedereen in onze omgeving. Wij hebben de trainingen al klaar staan. Kom jij ze volgen?

fortmarkenbinnen-gelukkig-en-veilig-2020