Veilig BHV trainen

Op de Dag van de BHV, en alle andere dagen op Fort Markenbinnen

BHV trainen, we doen dat dagelijks omdat goed getrainde BHV’ers ervoor zorgen dat het veilig is in het bedrijf. Die BHV’ers zijn er voor ons allemaal, altijd. Ook nu tijdens corona. En daarom zijn wij er voor de BHV’ers, of ze ervaren zijn of pas beginnen met hun eerste training. Met veilige trainingen waarin de 1,5 meter geen enkel probleem is en de groepen altijd klein zijn. Dankzij onze unieke aanpak train je bij Fort Markenbinnen veilig de BHV. Op de Dag van de BHV en alle andere dagen.

Vertel meer over veilig BHV trainen

Klik hier

Kleine groepen en anderhalve meter afstand

Kleine groepen en anderhalve meter afstand. Dat is op dit moment de norm. En zo werken wij ook op het fort. Gelukkig is onze trainingslocatie ook heel erg groot en ruim. Daardoor kunnen wij ook veilig de trainingen geven, zoals de BHV.

Trainen in een carrouselvorm

Wie nu BHV komt trainen op ons fort, doet dat in een carrouselvorm. Met een klein groepje van maximaal 3 mensen oefen je stuk voor stuk een onderdeel van de training. Steeds schuif je een ruimte op waardoor je uiteindelijk de hele BHV-training hebt gedaan maar nooit met teveel mensen tegelijk in een ruimte was.

BHV trainen in carrouselvorm
BHV trainen tijdens corona

Veiligheid op het werk, dankzij getrainde BHV’ers

Corona of niet, de BHV’ers maken het elke dag weer mogelijk dat we ons veilig kunnen voelen op het werk, bij de sportvelden of in winkels. Omdat als er plots een calamiteit is, of als jezelf ineens iets overkomt, de BHV’er weet wat ze moet doen om je te helpen totdat de hulpdiensten arriveren.

Naast de gewone baan

Bedrijfshulpverlening is er voor ons allemaal, altijd. Gewone mensen die naast hun gewone baan ook levensreddend weten te handelen. Om een ander te helpen. Dat mag best wat extra aandacht verdienen. En die krijgen ze ook op de Dag van de BHV, elk jaar weer de eerste maandag van november.

Train ook voor de BHV in jouw bedrijf!

Wil jij ook BHV’er worden in jouw bedrijf? Vraag dan bij ons informatie op voor een BHV incompany training voor jou en jouw collega’s. Wij trainen je veilig en geheel volgens alle maatregelen. BHV cursus horeca nodig? Wij zijn er voor alle branches. Precies zoals je dat van een bedrijf in veiligheidstrainingen ook mag verwachten.

Vertel mij meer over het veilig trainen van de BHV

Klik hier