Project risico inventarisatie

Elk bedrijf is wettelijk verplicht om een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) te hebben. Hierin wordt gekeken naar de risico’s op de werkvloer en de manieren om deze te verkleinen. Zijn er in uw bedrijf regelmatig medewerkers die voor projecten buiten de deur werken? Dan is een Project Risico Inventarisatie een belangrijke aanvulling op de RI&E. Elk project en elke werkplek brengen immers andere risico’s met zich mee. Daarom is het prettig om de project risico inventarisatie uit te laten voeren door een expert. De veiligheidsconsultants van Fort Markenbinnen weten alles over veiligheid en gezondheid op de meest uiteenlopende werkplekken. Zij helpen u dan ook graag bij het maken van een adequate project risico inventarisatie.

Project risico inventarisatie voor uw bedrijf?

Direct Cursus Aanvragen

Project risico inventarisatie zelf maken of ontzorgd worden

Wilt u de project risico inventarisatie graag zelf maken? Dan staan de experts van Fort Markenbinnen u graag bij als adviseur. Zij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving en hebben antwoord op al uw vragen. Wilt u liever zelfs zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de inventarisatie? Dan geeft u de risico inventarisatie uit handen. De veiligheidsconsultants zullen u dan zoveel mogelijk ontzorgen. Met een klein beetje van uw medewerking stellen ze dan de project risico inventarisatie voor u op. Vervolgens ontvangt u een plan van aanpak, waarop staat welke risico’s er zijn en met welke maatregelen u rekening moet houden. Dan kan het project daarna snel en veilig van start.

De juiste trainingen voor elke medewerker

Blijkt uit de project risico inventarisatie dat er een vaktechnische training nodig is om een risico te beperken? Eist een opdrachtgever een VCA diploma voor een medewerker aan de slag mag? Of blijken er andere trainingen of cursussen nodig om zo veilig mogelijk aan het werk te kunnen? Ook dan bent u bij Fort Markenbinnen aan het juiste adres. We geven veel verschillende trainingen, afgestemd op uw bedrijf. Zo kan iedereen, zowel binnen uw eigen bedrijf als op bezoek bij opdrachtgevers, veilig aan het werk. Dat is een fijn gevoel voor iedereen.

Samen werken aan veilig werken

Heeft u een project risico inventarisatie nodig? Of moet de gehele Risico Inventarisatie en Evaluatie geüpdate worden? Neem dan contact met ons op. We kijken graag hoe we u en uw medewerkers verder kunnen helpen. Zo werken we samen aan een veilige werkomgeving voor iedereen.

Project risico inventarisatie voor uw bedrijf?

Direct Cursus Aanvragen