Creëer een veilige en gezonde werkomgeving

FeniksGroup focust op jouw bedrijfsveiligheid.
Van risico-inventarisatie tot bhv-opleiding en van scenariotraining tot het aanbod van veiligheidsmiddelen.

9,2/10

Feniks virtualreality
Feniks bomkoffer 2
Feniks gamification 2
Feniks hololens
Feniks dolltopview hololens
Nieuws
FeniksGroup´s schijf van veiligheid is een full service aanpak voor bedrijfsveiligheid
Lees meer
Schijfvv

Schijf van veiligheid

De schijf van veiligheid bevat vier noodzakelijke elementen voor het veilig maken en houden van organisaties. De schijf van veiligheid passen we toe bij al onze opdrachtgevers: van zorg tot onderwijs, van industrie tot kantoor. Hiermee zorgen we ook binnen jouw organisatie voor optimale veiligheid. Altijd.

Hoe maak en houd ik mijn bedrijf veilig?

Elke organisatie is uniek.  Wil je weten hoe FeniksGroup binnen jouw organisatie risico’s  inventariseert? Hoe we optimale veiligheid op jouw locatie kunnen realiseren?

Geef mij advies op maat
Cta

Waarom kiezen voor FeniksGroup

Meest complete aanbod

We beginnen bij de risico-inventarisatie en gaan door tot iedere (veiligheids)medewerker altijd weet wat deze moet doen (of laten) in tijden van crisis, gevaar en onveiligheid. Van A tot Z en van plan tot uitvoering van risico advisering tot een compleet aanbod van opleidingen en trainingen. En vanzelfsprekend de veiligheidsmiddelen. Alleen zo kun je optimale veiligheid garanderen.

Vakinhoudelijke kennis

We zijn gek van ons vak. We willen het naadje van de kous weten, van wetgeving tot onveilig hoekje of gaatje in jouw gebouw. Ons team bestaat uit specialisten uit verschillende disciplines. Die specialisten en hun specifieke kennis zijn meer dan de som van de afzonderlijke delen. We zijn gecertificeerd door o.m. NIBHV,  ISO 9001:2015, NIFV, NRR en het Oranje Kruis.

Vernieuwende leermethodes

Van virtual reality tot levensechte situaties, van e-learning tot klassikaal leren, van hololens tot inzet van bedrijfsacteurs of LOTUS- slachtoffers. Iedereen leert, onthoudt en automatiseert anders. Wij zetten alle mogelijke en innovatieve leermethodes en leermiddelen in om elke (veiligheids)medewerker zo optimaal mogelijk te trainen om het hoogste individuele leerrendement te behalen.

Maatwerk opleidingen & trainingen

We stemmen niet alleen af op individuele leerstijlen. Onze opleidingen,  trainingen en oefeningen passen we ook aan aan de context van de werkomgeving en de locatie van jouw organisatie. Want elke organisatie is uniek en heeft haar eigen veiligheidsrisico’s. Dat vraagt naast ons reguliere aanbod ook om een maatwerk benadering. Hierbij gebruiken we onze eigen trainingslocaties in Markenbinnen en Tiel maar vooral ook bij jou, op en rond de werkvloer waar het allemaal gebeurt.

Ontzorgen van bedrijfsveiligheid

Bedrijfsveiligheid is onze lust en leven. We je nemen graag alle zorgen over veiligheid uit handen van A tot Z. Door mee te helpen met het opstellen van de RI&E, het daarbij behorende plan van aanpak en het definiëren van restrisico’s en maatgevende factoren. We kunnen onze bijdrage leveren bij het opstellen van een bedrijfsnoodplan of bhv-plan. En het verzorgen van alle opleidingen, trainingen en oefeningen en evaluaties en aanpassingen die daarbij horen, dat doen we ook.

Kenniscentrum

We hebben het al gezegd: we zijn gek van ons vak en willen alles weten. Die kennis delen we graag. Niet alleen indirect via onze risico advisering en opleidingen. We delen onze expertise ook via ons kenniscentrum. Met de laatste wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving, actuele seizoens thema’s of informatieve blogs. Ons kenniscentrum vind je virtueel in de blogs op deze site en live tijdens onze masterclasses. En natuurlijk schuilt in ieder FeniksGroup teamlid een eigen specifiek kenniscentrum.

Erkend door / lid van

Veiligheid vergroten?

Wil je weten wat de (verborgen) risico’s in jouw organisatie zijn? Hoe je deze risico’s verkleint? Wil je jouw (veiligheids)medewerkers alert en getraind houden? Veiligheidsmiddelen inzetten of laten onderhouden?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

9,2 /10

Cta